Billedserie: Biltræf i ådalen
Porche-15-26-20-copy.jpg
Det var et imponerende syn, da Porche Danmark fejrede ’Sportscar Together Day’ med et stort biltræf på kræmmerpladsen i ådalen søndag formiddag.

Der var sportsvogne i alle aldre, størrelser og mærker ved Porche Danmarks biltræf ’Sportscar Together Day’, som blev afviklet hos Drive In Events på kræmmerpladsen i Ballerup søndag formiddag. Mads ’Blærerøven’ Christensen var vært og gik rundt mellem de flotte biler og interviewede ejerne, der alle – i bedste coronastil – fik morgenmad i bilerne og holdt god afstand til hinanden. Efter et par timer i Ballerup trillede de mange sportsvogne i kortege ud på boulevarden med retning mod København.

Fotos: Kaj Bonne

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *