Volleyspillerne er på banen igen
Volley-2-kopi.jpg
Volleyballspillerne træner igen - få ad gangen og med fast træningsmakker på beachvolley- banerne ved svømmehallen.
volleyball Efter syv ugers lukning har Rosenlund Volley - sammen med en stribe andre sportsklubber i Ballerup - fået tilladelse til at starte udendørstræning op.

Det skete meget symbolsk mandag den 4. maj – samme dag som Danmark kunne fejre 75 året for befrielsen efter 2. verdenskrig. Her kunne otte ungdomsspillere og deres træner, Morten Løgager, indtage beachvolleybanerne ved East Killbride Badet og starte lidt let træning op – med afstand.

”Træningen bliver ikke helt som vi plejer i den næste tid,” fortæller Morten Løgager og fortsætter:

”Vi har til lejligheden indkøbt nye beachvolleybolde til klubben og medbragt store mængder håndsprit til regelmæssig afspritning af bolde og hænder. Og vi har lavet et sæt retningslinjer, der i detaljer beskriver, hvordan vi må træne og være sammen. Det betyder helt konkret også, at pigerne har fået en fast træningsmakker, og at samlet holdtræning er sat på pause. Vi vil få tid til ekstra fokus på teknik og fysikøvelser og så er det ekstra hårdt at skulle bevæge sig i sand.”

Men selv om der var restriktioner på kram og nærhed, så var gensynsglæden blandt de otte unge spillere tydelig.
Rosenlund Volleys damehold er også i gang på beachvolleybanerne efter samme koncept – og fordelt over to dage, så reglerne om forsamlinger på maksimum 10 personer kan overholdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *