Røde Kors er flyttet i gågaden
Røde-Kors-butik-01-21-20.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den nye Røde Kors butik i Centrumgaden er åbnet og der var gaver og blomster til aktivitetsleder for genbrug Nanna Liljeroth (t.v) og formand Pernille Rasmussen. Foto: Kaj Bonne.
Åbning Nu kan man finde et godt tilbud i en ny butik, der mandag slog dørene op i Centrumgaden i Ballerup.

Det er Røde Kors’ nye genbrugsbutik, der åbnede og bød indenfor til en verden med alt fra sommerkjoler til puslespil.
Butikken har åbent mandag til fredag fra klokken 12 til 16 samt lørdag mellem klokken 10 og 14. Her står frivillige klar til at ekspedere gamle såvel som nye kunder.

Butikken ligger i tøjbutikken Vivis gamle lokaler og er flyttet fra Præstevænget, hvor Røde Kors har haft lokaler i mange år. Nu har butikken fået en endnu mere central beliggenhed lige midt på handelsstrøget.

”Vi sælger ikke møbler og værktøj mere, fordi vi ikke har lagerlokaler. Men til gengæld er det en ny og flot istandsat butik, som folk kan komme ind i,” siger Pernille Rasmussen, formand for Røde Kors i Ballerup.

Butikken sælger tøj, tasker, sko og diverse nips til hjemmet.

En ny butiksleder, Helle Carstensen, er i øvrigt ansat og begynder i løbet af efteråret og indtil da vil den hidtidige butiksleder fortsætte i den nye butik.

Udover at åbne en ny genbrugsbutik har Røde Kors i Ballerup også valgt en ny bestyrelse og formand i lokalafdelingen.

Ny formand er Pernille Rasmussen mens Åse Aaberg er blevet valgt til næstformand. Derudover er Søren Stahl Nielsen valgt som kasserer mens de øvrige bestyrelsesmedlemmer er Tine Holm, Nanna Liljeroth og Niels Kongsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *