Politiet efterlyser vidner til skyderi i Måløv
skyderi-måløv.jpg
Den sorte VW med skudhuller og smadret bagrude Foto: Presse-fotos.dk Foto: Presse-fotos.dk
Københavns Vestegns Politi efterforsker fortsat en skudepisode på Måløv Hovedgade søndag aften. Politiet er stadig tilstede i området og hører gerne fra vidner til episoden.

Søndag aften omkring klokken 18.30 fandt en skudepisode sted på Måløv Hovedgade, hvilket medførte en talstærk udrykning af politi.

Politiet har været i området siden, og de foreløbige undersøgelser tyder på, at personer i sort Opel Insignia afgav et antal skud mod personer i en sort VW Golf. Politiet har ingen indikationer på, at nogen blev ramt.

Den sorte Opel Insignia blev efterladt på Måløv Hovedgade, og den sorte VW Golf blev fundet i nærheden. Begge biler er nu i politiets varetægt. 

Samme aften anholdt Københavns Vestegns Politi fire personer. De er afhørt uden sigtelse og løsladt.

“Vi er stadig i efterforskningens indledende fase og ved at afdække hændelsesforløbet. Det er for tidligt at sige noget om motiver, det skal vores videre efterforskning kaste lys over,” siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Politikommissæren tilføjer, at andre biler kan have været involveret i hændelsen, og at politiet gerne hører fra vidner og andre, som har set noget mistænkeligt før, under og efter skudepisoden på Måløv Hovedgade omkring 18.30-tiden søndag aften. 

På nuværende tidspunkt kan efterforskningens detaljer ikke kommenteres yderligere.

Aktuelt er lokale betjente til stede i området med en af Københavns Vestegns Politis mobile politistationer. Alle er velkomne til at komme forbi med stort og småt eller oplysninger om hændelsen – og ellers kan man døgnet rundt ringe på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *