Politi uge 20
Politiet-til-indbrud_foto_Rigspolitiet-1.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Færdselsuheld på Ballerup Boulevard

Torsdag den 14. maj klokken 14.50 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Ballerup Boulevard. En 42-årig mandlig lastbilchauffør skulle svinge til venstre i et kryds, hvor han overså en 69-årig kvindelig bilist, som skulle køre ligeud i vognbanen ved siden af, hvorfor der skete et sammenstød.

Kvinden slap med mindre skader, og manden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet han ikke havde overholdt sin vigepligt. Han erkendte i øjeblikket, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Tyveri fra varebil på Banegårdspladsen

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Iveco Daily varebil sket torsdag den 14. maj mellem klokken 08.00 og 09.00 på Banegårdspladsen i Ballerup. Bilen var ulåst, så tyven havde blot åbnet døren og hugget diverse el- og håndværktøj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Chokoladetyveri i Skovlunde

Lørdag den 16. maj blev tre piger snuppet for butikstyveri i Skovlunde. Først var det to piger på 12 og 13 år, som ved 17-tiden blev tilbageholdt i en butik på Bybjergvej, fordi de havde stjålet chokolade. Politiet kørte derud og afhørte pigerne samt kontaktede deres forældre.

Klokken 18.44 kom så endnu en anmeldelse om butikstyveri fra en dagligvarebutik på Lundebjerg. Her havde en butiksdetektiv tilbageholdt en 15-årig pige, som havde stjålet chokoladebarer. Patruljen sigtede hende for butikstyveri, som hun erkendte i øjeblikket, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Indbrud i villa i Måløv

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket lørdag den 16. maj mellem klokken 12 og 16 på Vadsbjerg i Måløv. En dør var brudt op og forskelligt elektronik stjålet.

Et vidne havde set to mistænkelige personer være på stedet i tidsrummet. De beskrives begge som mænd i alderen 20-30 år, almindelige af kropsbygning, hvid hudfarve, iført mørkt tøj. Den ene medbragte en taske den anden en lille pose.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *