Politi uge 19
Copy-of-Betjent-med-stopskilt_foto-Thomas-Tolstrup-3.jpg
Genrefoto: Thomas Tolstrup
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Spirituskørsel i Ballerup

Onsdag den 6. maj klokken 01.10 blev en bil standset på Rugvænget i Ballerup. Føreren af bilen, en 25-årig mand, fik foretaget en alkometer-test og blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev kørt til politigården i Albertslund til blodprøve. Han erkendte.

 

Bilist sigtet for flere forhold

Tirsdag den 5. maj klokken 01.36 blev en bil standset på Ballerup Boulevard. Føreren af bilen, en 24-årig mand, blev sigtet for kørsel uden førerret samt for narkokørsel. Han blev kørt til politigården i Albertslund for blodprøve. Han erkendte.

 

53-årig sigtet for butikstyveri i Måløv

Lørdag den 9. maj klokken 14.46 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra dagligvarebutik på Jørgen Andersensvej i Måløv. Butikkens personale havde tilbageholdt en 53-årig mand, idet han havde stjålet flere buketter blomster samt barberblade. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.

 

Indbrud i flere villaer

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem lørdag den 9. maj klokken 15 og søndag den 10. maj klokken 09 på Ravnsletvej i Skovlunde. Et vindue var opbrudt, og en varmepumpe var stjålet.

I tidsrummet fredag den 8. maj klokken 12 til lørdag den 9. maj klokken 12 blev der begået indbrud i en villa på Gjørdingvej i Måløv. Et vindue var opbrudt, og diverse kontanter var stjålet.

Fredag den 8. maj mellem klokken 09.15 og 11.45 gik det ud over en villa på Sølodden i Måløv. Her var et vindue brudt op og diverse kontanter samt elektronik var stjålet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet i ovennævnte indbrudssager. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *