Plejecentrene åbner atter for besøg
Plejebesøg.jpg
Der er anledning til at smile lidt mere i fremtiden på kommunens plejecentre. Nu åbnes der nemlig for besøg - dog med en række forbehold. Foto: privatfoto
Det lysner Efter at have været isoleret i måneder åbner Ballerup Kommune for besøg på kommunens plejecentre på fredag. En række restriktioner skal sikre sundheden for både beboere, personale og besøgende.

Der er godt nyt for beboere på kommunens plejecentre og deres pårørende, som ikke har kunnet besøge hinanden i godt to måneder. Ballerup Kommune åbner for udendørs besøg på plejecentre fra fredag i denne uge.

Ballerup Kommune vægter fortsat hensynet til beboernes sundhed og sikkerhed højt. Det afspejler de nye retningslinjer for besøg af pårørende. Ballerup Kommune følger de nationale retningslinjer for besøg fra Sundhedsstyrelsen og supplerer med lokale retningslinjer.

Man skal kontakte det plejecenter direkte, hvor man ønsker at besøge en beboer. Plejecentret informerer om betingelserne for besøget.

Social- og Indenrigsministeriet udarbejder i øjeblikket en bekendtgørelse for besøg af pårørende på sociale botilbud. Så snart materialet er tilgængeligt, melder Ballerup Kommune ud, hvordan besøg på kommunens botilbud skal ske.

Retningslinjerne for besøg på plejecentre i Ballerup Kommune er mange, men til gengæld præcise, så sikkerheden kommer i højsædet.

Man skal under alle omstændigheder henvende sig til personalet på det enkelte plejecenter for at arrangere besøgene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *