Nye boliger på vej til Skovlunde
AAB vil opføre 41 nye almene boliger på Lilletoften i Skovlunde. Ballerup Kommune har netop godkendt planerne.

En række nye almene boliger skal bygges i Skovlunde indenfor de næste par år. Boligforeningen AAB vil nemlig opføre 41 nye almene boliger på Lilletoften, hvor AAB i forvejen har to afdelinger med over 600 boliger.
Der har tidligere ligget en børneinstitution på det område, hvor man nu vil etablere boliger.

Der vil blive tale om i alt otte to-værelses, otte 3-værelses og 25 fireværelses boliger med enten altan eller lille terrasse, alt efter etage. Byggeriet opføres i gule tegl og sort anodiseret aluminium i fyldninger, udhæng og vinduesrammer. Huslejen kommer til at ligge i størrelsesordenen 7.800 til 10.800 kroner om måneden plus forbrug.

Udover boligerne skal der også laves legeplads og fælles opholdsarealer.

Der ligger netop nu en multibane, som bruges af boligafdelingerne, på arealet. Den bliver snarest flyttet til Ringtoften, hvor Baldersbo har en boligafdeling.

Kommunalbestyrelsen har i sidste uge godkendt planerne om de nye boliger, hvor Ballerup Kommune får anvisningsret til 25 procent af boligerne ved den første anvisning. Desuden får beboere i AAB’s boligafdelinger i Ballerup og øvrige borgere i kommunen førsteret til de nye boliger, både ved første anvisning og efterfølgende.

De 41 nye boliger skal efter planen står klar til udlejning i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *