En urimelig nedskæring
læserbrev De mange protester fra Ballerups borgmester samt tusinder af buspassagerer, var desværre ikke nok til overbevise S, SF, R, V, K, LA og Alternativet til at undlade at foretage urimelig nedskæring og besparelse på bus 350S.

DF stemte imod flertallets ønske om afkortning ved Malmparken Station, fordi det er uhensigtsmæssigt og en forkert prioritering, at spare de tre millioner kroner, som nu fjernes fra 350S. Ruten har jo også stor betydning for borgernes hverdag og fremkommelighed.

Det er meget skuffende, at flertallet ikke kan indse det, for der er rent faktisk penge nok i regionen, men den er helt gal med den politiske prioritering.

Måske er tiden kommet til, at du som bruger den kollektive trafik ser på, om det parti, som du stemte på ved sidste valg, også er det parti, som varetager dine ønsker og interesser i de busruter, som vedtages af politikere, som kun har ringe respekt for borgerhøringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *