Efterlyste drenge er nu identificeret
Politilogo-paa-rude.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
Københavns Vestegns Politi har identificeret to drenge, som mistænktes for at have udsat en 11-årig dreng fra Skovlunde for vold, mens de filmede overfaldet.

De to drenge, der nu bliver afhørt af politiet, er henholdsvis 12 og 13 år. I forbindelse med sagen er de sociale myndigheder inddraget og sagen vil snarest blive indstillet til Ungekriminalitetsnævnet.

”Jeg er rigtig glad for, at vi med hjælp fra offentligheden, har fundet frem til de to mistænkte. Jeg håber, at denne sag understreger for alle, at et sådan forhold både er groft og noget der bliver taget ganske alvorligt, siger vicepolitiinspektør Thomas Mejborn.

De to drenge mistænkes for at have udsat en 11-årig dreng for vold på en skaterbane i Skovlunde den 23. marts. De er samtidig mistænkt for at have filmet overfaldet og delt optagelserne på de sociale medier. (Læs også: Politiet efterlyser drenge)

”At gøre noget sådan er strafbart. Og når de mistænkte, som i denne sag, er under den kriminelle lavalder, så får det følger – både hos os, hos de sociale myndigheder og i Ungekriminalitetsnævnet, understreger Thomas Mejborn.

De to mistænkte blev identificeret efter tip fra offentligheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *