Drive-in-events i ådalen
Drive-in-02-21-20-copy.jpg
Kasper Nørgaard, Brian Larsen og Ronni Thomasen er holdet bag Drive-in-events, som arrangerer alt lige fra film til standup ved Kræmmerstien i ådalen. Foto: Kaj Bonne
Frem til juli måned er der arrangeret en masse drive-in-events i Harrestrup Ådal. Åbningsweekenden byder blandt andet på sjov med Hr. Skæg.

Nu hvor coronapandemien har været skyld i aflysninger af alle større fester og sammenkomster hele sommeren, må vi spejde langt efter både middelaldermarked, cirkus og kræmmerfestival på den gamle flyveplads i Harrestrup Ådal.

Men det betyder ikke, at det dejlige naturområde kommer til at ligge helt øde hen. For rejse- og eventbureauet Travel4business, har stablet en hel masse drive-in-arrangementer på benene i ådalen i de kommende uger.

”Vi har et rejsebureau, men der sker jo ikke rigtigt det store i øjeblikket på grund af corona-nedlukningen, så da én af vores kunder spurgte, om vi ikke kunne lave sådan et drive-in-event for dem, blev idéen født. Det var jo nærmest den eneste henvendelse, vi havde fået i en måned, så vi tænkte; det kunne da være sjovt at prøve at løbe lidt med den idé,” fortæller Brian Larsen, indehaver af Travel4business – og nu også arrangør af drive-in-events i Ballerup.

Både liveshows og film på storskærm

Med hjælp fra Ballerup Kommune og tilladelse fra politiet har Brian Larsen og hans to kompagnoner, Kasper Nørgaard og Ronni Thomasen, lånt en bid af ådalen, hvor de i denne uge sætter storskærm og scene op, så der er klar til premiere på drive-in-events på fredag den 22. maj.

Mandag formiddag var scenen ved at blive bygget i det nye drive-in-område
ved
Kræmmerstien i Harrestrup Ådal. Foto: Kaj Bonne

Første weekend er der blandt andet masser af underholdning til børnefamilierne med storskærmsvisning af Disneys nye ’Løvernes Konge’ om fredagen. Lørdag står den på live børnesang og musik med ’Popsi og Krelle show’ og senere trylleshow med Sunny Cagara, mens søndagen byder på besøg af ’Hr. Skæg’, som både synger og laver sjov med store og små.

Men der er selvfølgelig også tænkt på de voksne, som kan få popkorn galt i halsen, når Casper og Frank endnu engang sørger for tåkrummende pinlige scener i filmen ’Klovn – The Final’, som vises på storskærm både lørdag og søndag aften.

Mandag er der standup med Uffe Holm og Anders Nielsen og sådan fortsætter det ellers med masser af spændende film, foredrag, koncerter og show helt frem til juli måned.

Der kommer hele tiden nye events til og man kan følge med i kalenderen på Drive-in-events.dk, hvor man selvfølgelig også kan købe billetter til de forskellige arrangementer.

Plads til 170 biler

Drive-in-events er kun for folk i bil, man kan altså hverken gå eller cykle dertil. Der er plads til 170 biler ved hvert arrangement, og der er naturligvis en række regler, der skal følges på pladsen – blandt andet at man ikke må forlade biler eller have motoren tændt under forestillingen.

”Vi glæder os til at komme i gang – det her projekt er jo skabt lidt i en blanding af panik på grund af krisen og så iværksætteri og nytænkning. Men det har været fedt at opleve den kæmpe opbakning, vi har mødt, og der er allerede solgt 300-400 billetter. Så det lover godt,” siger Brian Larsen.

KONKURRENCE: VIND BILLETTER

Ballerup Bladet har fået mulighed for at udlodde to billetter til et valgfrit drive-in-event.

Man kan deltage i lodtrækningen om én af billetterne ved at sende os en mail mærket ‘drive-in’ på vind@ballerupbladet.dk senest fredag den 22. maj klokken 12.

I mailen skal man skrive navn og adresse samt hvilken forestilling, man ønsker billet til. Herefter trækker vi lod om de to billetter og vinderne får direkte besked på mail.

OBS: En billet gælder for én bil med op til fem personer i.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *