De 5 bedste dækproducenter til din bil
tyre-1714669_1280.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Korrekt sammenkobling af bilens behov og førerens egenskaber er den vigtigste opgave i valg af pålidelige, sikre og højkvalitetsdæk. Hvad angår vurdering af producenter er det umuligt at bestemme en entydig leder: hver producent har legendariske modeller, der er elsket og efterspurgt af kunder. På den anden side rangerer eksperter sine producenter på grundlag af videnskabelig forskning, statistik og kundevurderinger

Valget af dæk falder også på sæson, om end det er vinter eller sommer. Det kan også have stor effekt på din bils ydeevne såvel som brændstoføkonomi.

Kører man banekørsel, skal du ud og have helt specielle dæk, ligesom at off-road dæk, også kendt som AT(All-terrain) dæk, kan bruges til større firehjulstrækkere som skal køre i skove eller på bjerge.

Udvalget af mærker

Continental er en amerikansk producent med en årlig produktion på 90 millioner dæk til personbiler. Det var dette selskab, der først lancerede produktionen af ​​dæk lavet af syntetisk gummi og miljødæk. Nu arbejder virksomheden på udvikling af utrættelige dæk.

Michelin – komfortable, slidstærke dæk. Høj pris svarer til høj kvalitet.

Goodyear er en af ​​de største dækproducenter i verden. Den første udvikler af et væskedreneringssystem fra kontaktlappen og dæk med høj akustisk komfort. Ifølge eksperter er kvaliteten på dæk meget afhængig af produktionslandet. Det bedste er gummi, der er fremstillet i tyske fabrikker.

Pirelli – den officielle leverandør af dæk til racing Formel 1. Det bedste greb i høje hastigheder.

Bridgestone – verdensledende inden for antallet af innovationer og omfanget af forsøg.

Pris Klassificering af forskellige mærker

Premium klasse A:

Mærker Michelin, Bridgestone, Dunlop, Continental, Goodyear. Ja, dyre fornøjelse og det værd. Anbefales til installation på køretøjer udstyret med AVK og stabilitetskontrol.

Mellempris segment B:

Mærker Hankook, Cooper, BFGoodrich, Fulda, Kleber, Lassa, Vredestein, Uniroyal og andre – et ideelt forhold “priskvalitet”, veletableret på europæiske veje.

Budgetsegment C

Matador – højstyrkegummi produceret i Slovakiet.

Tigar / Taurus / Strial – dæk fremstilles i en serbisk fabrik under Michelin-ledelse.

Barum er et tjekkisk firma, der har udvidet produktionen i mange lande til at dække så mange markeder som muligt til en overkommelig pris.

Valget af dæk er en spændende og ansvarlig forretning. Derfor er mange, der er trætte af at sammenligne dækspecifikationer på egen hånd, henvende sig til fagfolk såsom en online bildele butik Bildeleshop.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *