Volleyklubben holder gejsten oppe
volley-udlevering-af-bolde-copy.jpg
Træner Morten Løgager læssede ladcyklen med bolde og træningsprogrammer, som han delte ud til Rosenlund Volleys børne- og ungdomsspillere, så de kan få trænet derhjemme i disse coronatider.
volleyball Rosenlund Volley er ligesom så mange andre sportsklubber i landet lukket ned for almindelig træning grundet coronavirus. Men det betyder ikke, at al aktivitet i klubben er stoppet.

Hallerne er tomme og net og bolde samler støv, men i Rosenlund Volley er der stadig aktivitet – bare på en anden måde end normalt. Volleyballklubben har nemlig kastet sig ud i alternative tilbud til medlemmerne.

På klubbens facebookside bliver der hver morgen lagt en øvelse op, som både medlemmer og andre kan få glæde af, så man i disse tider kan holde sig lidt i gang. Øvelserne er udarbejdet Mads Thomsen, der er træner for Rosenlund Volleys damehold og de er en del af et træningsprogram, som dameholdet skal arbejde med, når holdet efter sommerferien rykker op i 1. division.

En anden af klubbens trænere, der har sat anderledes aktiviteter i gang, er Morten Løgager, som har kørt ud til alle klubbens børne- og ungdomsspillere og lånt dem en bold og et specialudviklet træningsprogram, så de unge spillere stadig kan ”lege” med en bold og holde gang i træningen.

Morten planlægger også at finde en løsning, hvor han kan holde online-træning med de unge mennesker.

”Det er vigtigt, at vores spillere ved, at Rosenlund Volley er deres fællesskab, og at vi kan sørge for, at de unge spillere stadig ”ser” hinanden, selvom de ikke må ses i virkelighedens verden,” siger han.

Klubben har samtidig tilbudt alle voksne spillere, at de også kan låne en bold og få et træningsprogram.

Nye hold

Også klubbens bestyrelse har travlt.

”Vi ønsker at kunne tilbyde så mange forskellige mennesker i kommunen som muligt mulighed for at spille volleyball, når vi kan få lov til at starte op igen, og derfor arbejder vi lige nu på to nye volleytilbud, som vi håber at kunne starte op her til sommer og efter sommerferien, hvis vi får lov af regeringen,” fortæller klubbens formand Joan Krogh.

Det ene tilbud er Rosenlund Beachvolley, som kommer til at foregå ved East Kilbride Badet hen over sommeren med faste træningstider og fast tilknyttet træner.

Det andet tilbud planlægges med opstart efter sommerferien og er til kommunens yngste borgere og deres forældre: Ramasjang Volley, der i høj grad handler om boldleg og som bliver for alderen 0-5 år.

Klubbens bestyrelse arbejder sammen med Ballerup Kommune på at få opgraderet de eksisterende beachvolleybaner ved East Kilbride Badet, så de lever op til international standard og på at få sat et trænerhold sammen, der kan tage sig af de nye, små spillere og deres forældre efter sommerferien.

Træning i baghaven er ikke aflyst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *