Stine Rahbek troner over rent luft
Debat Hvor er det plat at skulle se Stine Rahbek på sociale og andre medier i disse svære tider troner over, at hun har været med til, ja ligefrem været frontfigur på, en såkaldt Socio-bus og længere åbningstider på Brydehusvej.

Det er super med sådanne tiltag, men det jo bare en varm kartoffel med utroligt lidt indhold.

Jeg sikker på de 100 hjemløse, (hvilket er et tal jeg ikke forstår, da der sidste år blev meldt ud der var 42) hellere ville have en bolig. En bolig de kan betale.

Stine og jeg har haft lidt dialog frem og tilbage på facebook, men det ser ud til, at hun springer af pinden, når man kommer med en reel løsning.

Stine er selv inde på, at den tidligere regering har givet kommunerne lov til, at bygge til såkaldte ”skæve” eksistenser.

Hvorfor kommer hun så ikke med en reel løsning i stedet for, at koble en Socio-bus op med det at være hjemløs?

Jeg har fortalt hende, at jeg har en fuldstændig kørefærdig plan (og her stoppede dialogen) der ville gøre, at kommunen med et minimum af investering kunne give alle hjemløse en bolig i år til cirka 4500 i husleje – boligsikring.

Den ide har hun end ikke spurgt ind til.

Skal hun tage æren af noget så tag det ikke af rent luft, men stik fingrene ned i bolledejen og løs problemet.

Jeg kan med min model løse det inden årets udgang, med den påstand det ikke på sigt kommer til at koste kommunen en krone. Men måske spare dem penge, da vi ved at har man en bolig spares mange penge i det offentlige på blandt andet læger, psykiatrien og Socio- busser.

Jeg kan fremlægge dette projekt for både Stine og ikke mindst kommunen. Og jeg har ingen økonomisk interesse i det overhovedet. Det er rent frivilligt.

3 kommentarer om “Stine Rahbek troner over rent luft”

 1. Daniel Thillerup siger:

  Så kom dog ind i kampen Stine.

 2. Stine Rahbek Pedersen siger:

  Kære Kim og Daniel
  Som jeg skrev til dig på Facebook fik jeg en indsats med i budget 2020 om at administrationen forsøger at finde samarbejdspartnere til at bygge skæve boliger. Med henblik på at søge den statslige pulje der er oprettet permanent for at. Give tilskud til at kommunalbestyrelser i samarbejde med andre fx almene boligorganisationer kan bygge skæve boliger.
  Jeg har forgæves forsøgt at finde dit fb opslag dog uden held, og jeg vil da opfordre dig til at dele dit forslag

 3. Kim Pedersen siger:

  Hej Stine.
  Det du skriver der er udtryk for du ikke er noget nogle vegne i processen. Med henblik på, Forsøger og i samarbejde med andre fx almene boligorg.
  Der kan handles på det, der kan handles her og nu om man behøver ikke vente eller trække tingene i langdrag.
  Eneste aktører der skal være er kommune, hjemløse og folk der bygger. Resten med at søge tilskud kan så gøres under processen og tilskud er ikke nødvendig da det kan gøres mere eller mindre omkostningsfrit. Og nej jeg har ikke lagt planen op på facebook. Hvorfor skulle jeg det? Du/I har siddet over to år og intet er sket. For mig er det mangel på vilje eller mangel på evne. Ved det ikke men resultatet er det samme. Som jeg skrev i artiklen, hvor kommer de 100 hjemløse fra? Sidst et tal kom om /mener det var foråret 2019 var det ca 40. Men jeg tager et møde med Hella fra S, der plejer at ske lidt når man går til S i kommunen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *