Politi uge 17
Politi-pressefoto3-fra-www.politi.dk-copy.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Ulovligt bål på skole

En gruppe unge mødtes om aftenen tirsdag den 21. april på Balsmoseskolen i Smørum, hvor de tændte bål. Da en patrulje kom til stedet, traf man tre unge, som forlod stedet, da de blev bedt om det, oplyser Nordsjællands Politi.

 

Butikstyveri i Ballerup

Tirsdag den 21. april klokken 16.05 blev en patrulje kaldt ud til et butikstyveri på Baltorpvej i Ballerup. En 53-årig kvinde blev sigtet for at have stjålet kosmetik, hvilket hun erkendte.

 

Røg fra skur

Onsdag den 22. april klokken 20.58 indløb der anmeldelse om brand ved et skur på Flodvej i Smørum. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der heldigvis kun var tale om gløder i et bræt, hvilket hurtigt blev slukket. Årsagen til gløderne var på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt, oplyser Nordsjællands Politi.

 

Indbrud i villaer

Københavns Vestegns Politi har fået flere anmeldelser om indbrud i villaer. Det er blandt andet gået ud over beboere på Syvendehusvej ved Egebjerg, hvor der var indbrud fredag morgen den 24. april. Tyven havde brudt et vindue op og stjålet diverse møbler.

I perioden fredag den 24. april klokken 11 til søndag den 26. april klokken 10 gik det også ud over en anden villa i Egebjerg, Egebjerghuse, hvor der også var blevet opbrudt et vindue og stjålet diverse smykker samt en bærbar computer.

I tidsrummet fredag den 24. april klokken 22 til lørdag den 25. april klokken 08.32 var der også indbrud i en villa på Ravnsletvej i Skovlunde. En dør var opbrudt og en varmepude stjålet, oplyser Københavns Vestegns Politi, der gerne modtager oplysninger fra vidner eller andre, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunkterne i ovennævnte indbrudssager. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43 86 14 48 eller 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *