Politi uge 16
Politibil_foto-Kim-Matthai-Leland.jpg
Genrefoto: Kim Matthai Leland
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Indbrud i villa i Måløv

Københavns Vestegns Politi modtog mandag den 13. april klokken 05.33 en anmeldelse om et villaindbrud netop sket på Brydegårdsvej i Måløv. En dør var ulåst, hvorfra der var skaffet adgang. En stol var stjålet.

 

Indbrud på skole i Smørum

Mandag den 13. april klokken 18.53 blev det anmeldt, at der kort forinden var blevet konstateret indbrud på Boesagerskolen i Smørum. En dør på skolen var blevet brudt op, men det er endnu uvist om noget er stjålet, oplyser Nordsjællands Politi.

 

Bilbrand på Skebjergvej

Klokken 03.12 fredag den 17. april fik Nordsjællands Politi anmeldelse om, at der var brand i en bil, som holdt parkeret på Skebjergvej i Smørum. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at bilen var udbrændt. Der var ikke umiddelbart noget, der tydede på, at der skulle være tale om en kriminel handling, oplyser politiet.

 

Indbrud i villa i Skovlunde

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en villa på Tjørnevænget i Skovlunde sket torsdag den 16. april mellem klokken 13 og klokken 16. En dør var ulåst, hvorfor der var skaffet sig adgang via denne, og en pung var stjålet.

 

Spirituskørsel i Skovlunde

Lørdag den 18. april klokken 15.58 standsede en politipatrulje en 56-årig mandlig bilist på Skovlunde Byvej i Skovlunde. Manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte sigtelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *