Politi uge 14/15
Kim-Christiansen-politi.jpg
Politidirektør Kim Christiansen roser borgerne på Vestegnen for at udvise samfundssind og opfordrer til, at alle er klar til at forsætte de gode takter den kommende tid. Foto: Københavns Vestegns Politi
døgnrapporten Her er sidste to ugers døgnrapport fra politiet:

Tyveri fra byggeplads
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en byggeplads på Telegraf i Ballerup sket mellem lørdag den 28. marts klokken 18 og mandag den 30. marts klokken 06. En container var brudt op, og diverse værktøj var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Ballade i supermarked
Fredag den 3. april kl. 15.49 rykkede en politipatrulje ud til en anmeldelse om en 39-årig mand som var urolig over for et personale fra supermarked på Baltorpvej i Ballerup.
Butikkens personale havde tilbageholdt manden, idet han havde stjålet legetøj fra butikken. Manden havde desuden truet personalet med en kniv. Ingen kom til skade, og patruljen sigtede og anholdte ham for butikstyveri, overtrædelse af knivloven samt trusler samt våbenloven, idet han havde et knojern på sig. Han nægtede alle fire sigtelser.

 

Mystisk mand
Søndag den 5. april klokken 15.35 blev det anmeldt, at en mand kørte rundt nær rideskolen på Risbyvej i Smørum, hvor han muligvis tog billeder med sin telefon af de ridende børn. En patrulje kørte til stedet for at få en snak med manden om hans ærinde, men han befandt sig ikke længere i området.
Manden beskrives som: 40-50 år, almindelig af bygning med kort sort hår med grå stænk i. Iført orange vest.

 

Indbrud i villa
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem lørdag den 4. april klokken 10 og mandag den 6. april klokken 21.30 på Gjørdingvej i Måløv. Et vindue var brudt op, og en taske samt madvarer og andet fra køkkenet var stjålet.

 

Tyveri fra varebil
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en sort Nissan Primaster varevogn sket mellem fredag den 10. april klokken 18 og lørdag den 11. april klokken 17 på Ballerup Boulevard i Ballerup. En rude var knust, og diverse el-værktøj var stjålet.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

 

Ros til borgerne
Københavns Vestegns Politi har været ude med en generel ros til borgerne i kølvandet på det forsamlingsforbud, der har været den seneste tid. Folke er generelt gode til at holde afstand og ikke samles for mange.
”Der er grund til at rose Vestegns-borgerne. Når politifolkene er kommet rundt i politikredsen de sidste uger, så har de som hovedregel oplevet imødekommenhed og samfundssind – og et sådan samfundssind får vi brug for i den kommende tid. For selv om der, med statsministerens ord, er grund til forsigtig optimisme, så er det netop nu, vi skal holde ved,” siger politidirektør Kim Christiansen.
Københavns Vestegns Politi har modtaget et stort antal henvendelser fra borgerne de sidste par uger, fordi de har oplevet, at der enten var for mange mennesker på et givent sted, eller at folk ikke holdt afstand. Alle henvendelser er blevet håndteret, og i langt de fleste tilfælde er bødeblokken blevet i lommen, når politifolkene kom ud.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *