Bibliotekshaven i Måløv
læserbrev I forbindelse med renoveringen af p-pladsen ved Kulturhus Måløv har man mellem haven og p-pladsen dels fjernet en stor del af hækken og dels klippet resten ned.

I forbindelse med renoveringen af p-pladsen ved Kulturhus Måløv har man mellem haven og p-pladsen dels fjernet en stor del af hækken og dels klippet resten ned.

Advarsler fra brugere om, at papir, plastik, flasker og lignende ville blæse ned i haven, blev ignoreret. Resultatet blev som forventet, det hele sejler i skidt og møg, hvilket nok ikke ligefrem hæver arbejdsglæden hos den lille flok frivillige, der passer haven.

At haven nu fremstår helt åben i forbindelse med p-pladsen betyder en konstant tilførsel af affald samt masser af blæst og biludstødning. Så ideen med at fjerne hækken var faktisk en usædvanlig meningsløs og skadelig ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *