Ballerup – hvad kan man se og opleve i nærheden?
appic-PvIB1FU4v7Y-unsplash-scaled.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Som borger eller turist i Ballerup/Ballerup Kommune er der masser af ting at give sig til

Som borger eller turist i Ballerup/Ballerup Kommune er der masser af ting at give sig til, også uden at det bliver nødvendigt at tage et kreditlån. Her kan du få dig et overblik over nogle af de ting, du kan opleve og besøge i nærheden. Det er naturligvis helt oplagt at tage sydøstover ind til København med S-toget, hvor mulighederne nærmest er uendelige. Men denne tekst skal altså handle om Ballerup-området, herunder blandt andet Herlev.

Af oplevelser er gokart i form af Ballerup Gokartcenter eller Herlevs Power Racing, der også bryster sig af at være et såkaldt gokart-akademi. Her kan man få fart over feltet, og selvom prisen er høj pr. minut, er der topunderholdning fra start til slut. Er man også til fart og spænding, men er man mere til at bruge sin egen krop aktivt, er der også to oplagte muligheder. Den ene er Xjump Trampoline Park, hvor der er noget for både store og små – ja faktisk er det Danmarks største af slagsen, med trampoliner, hoppepuder og springbræt i alle afskygninger. For de lidt mindre, og måske endnu mere legesyge, er der Leos legeland, der byder på timevis af sjov. Dog kan selv de helt store børn også være med her. Bliver legeriet for intenst, kan man heldigvis tage sig en slapper, og eventuelt nyde en frokost og noget iskoldt at drikke.

En lidt mere stille, men helt klart også oplagt mulighed for hele familien, er BIG Bio. Alle de største film bliver nemlig vist her, og vil man for alvor flotte sig, kan man få sæder hvor benene kan smækkes op, og hvor der er god plads til popcorn og sodavand. Er man et sandt naturmenneske, bør man også slå et smut forbi Poppelsøen, hvor der er rig mulighed for særligt ørredfangst, ved deres put and take-sø.

Har man pengepungen med, bør man besøge Big Shopping, der med gratis parkering og butikker for enhver smag, bør kunne tilfredsstille selv de mest shoppelystne. En del inspiration kan man også få i Kirppu Herlev Loppemarked, der er et kæmpe indendørs loppemarked, hvor man virkelig kan finde alt mellem himmel og jord. Det er tit muligt at gøre en rigtig god handel her, så det er blot med at holde øje. På blot få uger kan hele inventaret nærmest være komplet udskiftet, så der er desuden god grund til at komme igen med jævne mellemrum.

Er man mere til det lidt roligere kulturelle, så se her engang. Ballerup byder nemlig på Ballerup Museum, hvor man for alvor kan lære noget om historien i området. Ballerup var i tidernes morgen nemlig et af hovedsæderne når kongen skulle jage, navnligt i Hareskoven. Dette er der blandt andet en udstilling om i løbet af 2020. Ganske enkelt helt oplagt til en regnvejrsdag, for eksempel en stille og ellers begivenhedsløs søndag eftermiddag. Er vejret lidt bedre, kan man dog nyde en fantastisk tur i det naturskønne område, hvor både dufte og krydderier pryder naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *