Altankoncerter er det helt store hit
altankoncerter-hedegaven-4-copy.jpg
Der er masser af altankoncerter rundt om i de store boligområder. Her er det sanger og guitarist Martin Preisler, der spiller for beboerne i Hede-Magleparken.
Beboerprojektet Hedegaven har stor succes med altankoncerter i Hede-Magleparken. De fortsætter på lørdag.

I disse corona-tider, hvor alle spillesteder må holde lukket og større arrangementer er aflyst, er der
heldigvis kommet en ny trend, som breder sig uge for uge.

Altan- eller gårdkoncerter er blevet det helt store hit, hvor musikere tager rundt til boligområderne og giver koncert for beboerne – på afstand.

I Hede-Magleparken er beboerprojektet Hedegaven også hoppet med på bølgen og har de sidste par weekender haft besøg af først sanger og guitarist Martin Preisler dernæst den lokale singer-songwriter Sebastian Dahl, der har lovet at gentage succesen i kvarteret, hvor han også selv bor.

Koncerterne foregår på de grønne arealer mellem blokkene og ved vandkaskaden. Musikerne flytter rundt, så der kommer underholdning til alle blokkene.

Arrangørerne opfordrer beboerne til at blive på altanerne eller i vinduerne, så alle lever op til myndighedernes anbefalinger om at holde afstand til hinanden.

Se billeder fra de sidste to weekenders koncerter med henholdsvis Martin Preisler og Sebastian Dahl her: Musik fra plænen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *