Vind ’Playmobil – The Movie’
playmobil-copy.jpg
Playmobil-filmen er et hæsblæsende eventyr med de to søskende Marla og Charlie, der lærer, at man kan opnå alt, hvis bare man tror på sig selv. Foto: Nordisk Film
konkurrence Der er sjov, ballade og spænding, når Playmobil-figurerne tager på eventyr i denne uges film: 'Playmobil - The Movie', som tre heldige læsere kan vinde.

Instruktøren Lino DaSalvo, som var Head of Animations på Disneys ’Frost, tager publikum på en rejse igennem Playmobils mange verdener med forskellige karakterer der rummer alt fra vikinger, cowboys, dinosaurer, robotter, romere, pirater, feer og super hemmelige agenter.

Den unge Marla tager på et fantastisk eventyr, da hendes lillebror Charlie på forunderlig vis forsvinder ind i en magisk, animeret Playmobil-verden.

I sin søgen efter Charlie besøger Marla spændende, nye verdener og får nye, mærkværdige og heroiske venner. Marla møder blandt andet den foodtruck-kørende krejler, Del, den karismatiske, hemmelige agent Rex Dasher, en hjertevarm og excentrisk robot, en ekstravagant fe-gudmor samt den magtsyge Kejser Maximus.

Gennem dette hæsblæsende eventyr lærer Marla og Charlie, at man kan opnå alt, hvis bare man tror på sig selv.

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. Deltag i konkurrencen om ’Playmobil – The Movie’ ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvad hedder hovedpersonen i ‘Playmobil – The Movie’?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 9. marts klokken 12. Vi trækker tre vindere, som får direkte besked på mail – og efterfølgende selv skal afhente filmen på redaktionen i Ballerup.