Svar om klokker på skolen
læserbrev Kære Kathrine Lindbæk, tak for din spørgsmål om klokker ved bassinet på Måløvhøj Skole.

Du skriver, du går til aquafitness i Måløv Idrætsforening. Jeg kan oplyse dig om, at al dialog mellem jeres og andres foreninger og Ballerup Kommune går gennem foreningens bestyrelse eller kontaktperson.

Det nuværende system med en dørtelefon er aftalt med foreningerne og anvendes på alle kommunens svømmebade på skolerne. Vi kan ikke tillade anden åbning af hensyn til sikkerheden for skolerne. Der er offentlig adgang til vores udearealer, men ikke til bygningerne uden for åbningstiden.

Jeg vil derfor opfordre dig til at henvende dig til formanden i Måløv Idrætsforening med din forespørgsel.

1 kommentar om “Svar om klokker på skolen”

  1. Kathribe Lindbæk siger:

    Til JENS OVERGAARD, KULTUR- OG FRITIDSCHEF I BALLERUP KOMMUNE
    Tak for dit svar. Jeg må dog sige, at det er et noget nedladende svar, du giver mig. Jeg ved naturligvis godt, at Måløv Gymnastikforening er i dialog om problemet. Jeg ved også, at det er der ikke kommet noget ud af. Lige nu overvejes der måske en hjælpertræner, udelukkende for at kunne lukke os ind på skolen.
    Og siden hvornår må man ikke ytre sig offentligt om en problemstilling?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *