S vil presse bilisterne over i den kollektive trafik
læserbrev Hella Hardø Tiedemann gør i seneste udgave af Ballerup Bladet meget for at forklare, at hun og socialdemokraterne bestemt ikke er ude på at presse bilisterne over i den kollektive trafik.

Hun understreger, at det har hun aldrig sagt, men at hun derimod blandt andet har sagt følgende:

”Vi flyttede busserne ind på holdepladsen i sommerperioden, men nu gælder det om at få folk til at bruge den kollektive trafik”.

Jeg gentager den sidste del af citatet: ”men nu gælder det om at få folk til at bruge den kollektive trafik”.

Det er da korrekt, at Hella Tiedemann eller andre socialdemokrater, så vidt jeg ved, ikke direkte har brugt ordet ”presse”, men nu skal man jo i højere grad vurderes på sine handlinger frem for på sine ord (selvom ordene i sig selv også siger en hel del i denne sag).

Og Socialdemokratiets handlinger er tydelige. Først sagen om Malmparken, som vist ikke kræver yderligere uddybning, og senest sagen om høringssvaret til Movias Mobilitetsplan 2020, hvor socialdemokraterne ikke ville stemme for Venstres forslag om at indskrive følgende i høringssvaret:

”I fremtidige anlægsprojekter skal busser i så vidt muligt omfang ikke holde på vejen, hvis de dermed spærrer for trafikken.”

Det burde vel være ganske ukontroversielt at skrive, at busserne generelt ikke skal spærre for trafikken, men tydeligvis ikke for Socialdemokratiet, som derved med al ønskelig tydelighed viser, at Malmparken ikke er en enlig svale, men et udtryk for Socialdemokratiets generelle holdning til bilister og privatbilisme.

Disse handlinger – sammenholdt med det, der er sagt fra Socialdemokratiets side – gør det tydeligt for enhver: Socialdemokratiet vil presse bilisterne over i den kollektive trafik.

1 kommentar om “S vil presse bilisterne over i den kollektive trafik”

  1. Daniel Thillerup siger:

    Jeg har været forbi malmparken de sidste par gange i bil, det er et gedemarkede og forstår mig ikke på socialdemokratiets holdninger omkring trafikanter man gør det ikke let for trafikanter eller trafik generelt.

    Hvis kommunen vil have et bedre erhvervsliv , må de vel os være indstillede på at kunne gøre tingene lette for trafikanter eller så vel som dem på cykler m.m og gåben.

    Det lader dog ikke til at være et tilfælde for socialdemokratiet her ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *