Politi uge 12
Politiets-uniformsjakke_foto_Rigspolitiet.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Indbrud i personbil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en lyseblå Volvo personbil sket mellem mandag den 16. marts klokken 16 og tirsdag den 17. marts klokken 06 på Bispevangen i Ballerup. En rude var knust, og en GPS var stjålet.

 

Indbrud i varebil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Citroën Jumper varebil sket mellem onsdag den 18. marts klokken 16.00 og torsdag den 19. marts klokken 07.00 på Baltorpvej i Ballerup. En dør var opbrudt, og diverse værktøj var stjålet.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunkterne i ovennævnte sager. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *