Politi uge 10
Politiet-til-indbrud_foto_Rigspolitiet.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Spirituskørsel i Ballerup

En politipatrulje kørte mandag den 2. marts klokken 06.04 til en anmeldelse om mulig spirituskørsel på Agernskrænten i Ballerup. En vaks borger havde set en bilist køre usikkert, hvorfor politiet blev kontaktet. Patruljen fik standset bilisten – en 57-årig mand – og skønnede ham alkoholpåvirket, så han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte sigtelsen.

 

Dømt for misbrug af dankort

Fredag den 6. marts blev en ung kvinde fra Ballerup dømt for at have brugt sit dankort 68 gange, selv om hun vidste at der ikke var penge på det. Hun blev idømt 60 dages betinget fængsel for mandatsvig, oplyser Vestegnens anklagere.

 

38-årig mand sigtet for butikstyveri

En politipatrulje rykkede ud fredag den 6. marts klokken 15.05 til en anmeldelse om butikstyveri fra dagligvarebutik på Dildhaven i Herlev. Butikkens personale havde tilbageholdt en 38-årig mand, idet han havde stjålet kaffe og chokolade fra butikken. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.

 

42-årig mand sigtet for narkokørsel

Fredag den 6. marts klokken 20 standsede en politipatrulje en 42-årig mandlig bilist på Ringtoften i Skovlunde. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte delvist i øjeblikket.

 

32-årig mand sigtet for kørsel uden førerret

Fredag den 6. marts klokken 18.06 standsede en politipatrulje en 32-årig mandlig bilist på Hold-an Vej i Ballerup. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket.

 

Indbrud i lejlighed i Ballerup

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Magleparken i Ballerup sket lørdag den 7. marts mellem klokken 13.00 og 20.35. En dør var brudt op, og diverse mønter var stjålet.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *