Parkering i Ballerup bymidte
læserbrev Hvor var det et godt indlæg, John Bogø kom med i sidste uge (Find holdbare parkeringsløsninger, red.).

Vi er en sammenbragt familie med tre hjemmeboende børn på 18, 22 og 22 år (flytter forhåbentlig snart!).

De to store, min kone og jeg har hver en bil. Yderligere har den ene af sønnerne en firmabil med hjem hver dag. Han er tømrer. Det vil sige fem biler i husstanden.

Så jeg er da glad for, at vi ikke bor i Centrumgaden, Præstevænget, Linde Alle, Rolighedsvej eller på Sct. Jacobsvej i Ballerup.

Som jeg ser det, er det eneste rigtige at bygge et parkeringshus på fem-seks etager på den store p-plads ved Meny.
Grunden som den forfaldne murstenmur står på, samt den lille p-plads ved Linde Allé plus den øvrige, store p-plads ved Meny, kunne snildt danne grundlag for et stort parkeringsanlæg med indkørsel ad Hold an-Vejs inderste vognbane. Her var jo engang to spor i hver retning, så den inderste kunne nemt gøres til ind -og udkørsel til p-huset.

At begynde at inddrage de sidste små grønne områder er måske lidt synd, men måske nødvendigt?

Vi alle ved, at Paris er Byernes By, og at Aarhus er Smilets By. Hvorfor skulle Ballerup ikke blive Bilernes By?

2 kommentarer om “Parkering i Ballerup bymidte”

 1. 14.april 2020.
  Ser i dag at parkeringspladsen bag lidl er lukket, der skal åbenbart bygges lejligheder, men mit spørgsmål er hvor skal man efterhånden parkere når alle områderne omkring stationen bliver omdannet til byggepladser, havde det så bare været bygninger der er pæne at kigge på, men nej, mage til grimme øjebæer .
  Desuden , har man tænkt på de handikappede og dårligt gående? Nej det har man ikke, det nytter jo ikke noget at lægge parkeringspladser langt væk fra de handlende, så kører folk hellere andre steder for at handle.
  Med venlig hilsen
  Asger Rasmussen

 2. Jette siger:

  Det er et godt indlæg der her er skrevet. Jeg har fra den ene dag til den anden lagt alt min dagligvarehandel andre steder i kommunen. Det er helt forkert at der ikke er nogen steder at holde mere i bymidten. Samtidig lægger kommunen op til at vi skal bruge bymidten om sommeren ved Kirketorvet ved restauranter mm. Det er faktisk ret umuligt, for der er jo ikke nogen steder at parkere. Parkeringshus på Meny-grunden ville være en fremragende ide. Gratis naturligvis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *