Wolfpack storsejrede over EBAA
Wolfpack-kopi.jpg
Det blev kæmpet og der var intensitet og drama, da Wolfpack på hjemmebane slog EBAA. Foto: Boesenfoto.
Basketball EBAA er modstanderen, hvor man altid kan forvente kamp, specielt store Keane Thomann har tidligere gjort ondt på Wolfpack.

Keane Thomann var ude med en skade i weekendens kamp mod Wolfpack på hjemmebanen i Herlev, men det blev alligevel en kamp med intensitet.

Alle kampe er nemlig vigtige i Pro B ligaen, og det kunne man se på dagens kamp i Herlev Hallen.

Der blev gået til den i de indledende minutter. Wolfpack var på tæerne og arbejdede hårdt i forsvaret. EBAA var dog rigtig skarpe på distancen og ramte svære skud udefra, specielt Jonas Schaarup gjorde det godt. Fra Wolfpack gjorde AJ Sumbry det godt med rebounds, blocks og gode bevægelser under kurven.

I anden periode satte Wolfpack turboen på, Chanan Colman og Javion Blake skubbede tempoet og med skarptskydende Mathias Seilund trak de fra EBAA så BMS Herlev Wolfpack kunne gå til en halvlegsføring på otte point.

I 3. periode fandt Wolfpack balancen i spillet og vandt perioden med 22-17.

I 4 periode viste hjemmeholdet prøver på fremtidens talenter. Marc Sylvest og Mikkas Palsbo viste flotte momenter i spillet. For EBAA viste unge Anton Harbo også flotte momenter og sluttede kampen med 16 point.

Rutinerede Mathias Seilund blev ved med at bombe udefra og krydrede kampen med en flot scoring fire meter fra 3 pointslinien og blev kampens topscorer med 19 point. Kampen endte med en Wolfpack-sejr på hele 83-56.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *