Sølv og bronze til Ballerup GF
gymnastik-6.jpg
Bagerst fra venstre: Lucca med sølvmedalje, træner Christel Madsen, Ajla, Agnes, Sara. Midten fra venstre: Maria med sølv og bronzemedaljer, Lærke, Julie, Isabella, Hannah, Mille. Forrest: Marie.
gymnastik Lørdag den 8. februar var Taastrups Idrætscenter fyldt med konkurrencegymnaster lige fra legende mikropiger til seniorgymnaster, der dystede som både individuelt og i grupper.

Tre grupper fra Ballerup havde deres debut. De stillede alle op i rekrutrækken (11-13 år) og nævnes skal duoen med Lucca Schmidt og Maria Grosser, som efter kun et par ugers træning med deres boldserie, gjorde sig godt bemærket. De blev belønnet med 14,40 point, hvilket rakte til flotte sølvmedaljer – 0,15 point fra guldet.

Duoen med Hannah Petersen og Mille Franck kom med 9,0 point på en ottende plads mens triogruppen med Lærke Koch, Julie Kath og Isabella Lindhard-Tordrup med 8,4 point kom på en niende plads.

Derudover deltog syv individuelle gymnaster fra Ballerup. Bedst placerede blev Maria Grosser der i rekrutrækken (11-12 år) leveret en stærk tov- og kølleserie. Med en samlede sum på 13,45 point fik Maria bronzemedaljen – 1,4 point fra guldet.

15-årige Agnes Tuxen, som er nyoprykket i seniorrækken, var præget af nervøsitet. Hun formåede derfor ikke at levere sit bedste, dog blev det til en pæn tøndebånds- og boldserie, der rakte til en flot fjerdeplads.

De fem øvrige individuelle gymnaster præsenterede sig fint og alle havde en skøn, oplevelsesrig og lærerig konkurrencedag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *