Sidste omgang i regionsrådet
Hanne-Andersen-A-copy.jpg
Hanne Andersen går på pension og genopstiller ikke til næste regionsrådsvalg i 2021.
Når der næste gang kaldes til valg i regionerne, bliver det uden socialdemokraten Hanne Andersen på stemmesedlen.

72-årige Hanne Andersen fra Måløv har efter mange år som socialdemokratisk repræsentant fra Ballerup, i først amtsrådet og senere regionsrådet, valgt ikke at stille op til næste regionsrådsvalg.

Hanne har særligt kæmpet for de udsatte og psykisk sårbare, også før psykisk sygdom havde offentlighedens interesse.

”Efter næsten 20 år i amts- og regionsråd er min tid ved at slutte. Det har været et privilegium at kæmpe for og med jer alle sammen. Tusinde tak til jer, der har sat et kryds ved mig, en eller flere gange. Det har sikret Ballerup en stemme i regionen. Jeg håber, at min efterfølger også kan få jeres opbakning og tillid, så vi fortsat kan have en lokal repræsentant,” siger Hanne Andersen.

En stor personlighed

Hanne Andersen blev valgt ind i amtsrådet for Københavns Amt i 2002, så det er en erfaren kvinde, der nu skal findes en afløser for. Det er de godt klar over i Socialdemokratiet i Ballerupkredsen, hvor formand for Anders Friis-Hansen udtaler:

”Hanne Andersen har været en stærk repræsentant for Ballerup og vi kommer til at savne Hannes insisteren på bedre forhold for personer med psykisk sygdom. Hanne har gået forrest i at hjælpe dem, der ikke har nogen stemme selv eller nogle pårørende til at kæmpe for dem, og det er en stor personlighed der nu takker af”.

Nu går Socialdemokratiet i gang med en proces, hvor de skal finde en ny kandidat. Den nye kandidat forventes at blive præsenteret i starten af april. Hanne Andersen fortsætter i regionsrådet til periodens udløb ved udgangen af 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *