Politi uge 8
Politi-pressefoto3-fra-www.politi.dk-copy.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Butikstyveri i Ballerup

En politipatrulje kørte tirsdag den 18. februar klokken 17.39 til en anmeldelse om et butikstyveri fra dagligvarebutik på Banetoften i Ballerup. Butikkens personale havde tilbageholdt en 31-årig mand, idet han havde stjålet alkohol og slik fra butikken. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte.

 

Butikstyveri i Skovlunde

Torsdag den 20. februar klokken 19 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra dagligvarebutik på Lundebjerg i Skovlunde. Butikkens personale havde tilbageholdt en 31-årig mand, som havde stjålet diverse madvarer fra butikken. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte.

 

Indbrud i villa

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket torsdag den 20. februar mellem klokken 07.30 og klokken 16.15 på Jægertoften i Skovlunde. Et vindue var brudt op, og en tablet samt diverse smykker var blandt andet stjålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *