Politi uge 6
Politiets-færdselskontrol_foto_Rigspolitiet.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Færdselsuheld ved Jonstrup

Mandag den 3. februar klokken 07.45 blev det anmeldt, at to biler var kørt sammen på Jonstrupvangvej.
Færdselsuheldet skete ved, at en bil ført af en 50-årig mandlig bilist fra Ishøj kørte ud fra en holdeplads, og i den forbindelse overså han en bil ført af en 35-årig kvinde fra Ballerup kørende på Jonstrupvangvej.

Den 50-årige blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete mindre materiel skade ved uheldet, og den 35-årige blev efterfølgende kørt til kontrol på hospitalet, oplyser Nordsjællands Politi.

 

17-årig bag rettet uden kørekort

Mandag den 3. februar klokken 19 standsede en patrulje rutinemæssigt en bil ved Rugvænget i Ballerup. Det viste sig, at føreren af bilen, en 17-årig dreng fra København, ikke havde erhvervet kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, hvilket han erkendte i øjeblikket.

 

Tyveri fra personbil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en rødbrun Renault Scenic personbil sket torsdag den 6. februar mellem klokken 09.15 og 09.20 på Hækmosen i Herlev. En rude var knust, og en taske med en computer var stjålet.

 

18-årig sigtet for narko- og spirituskørsel

Lørdag den 8. februar klokken 01.15 standsede en politipatrulje en 18-årig mandlig bilist på Bybjergvej i Ballerup. Manden blev skønnet narko- og alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel og spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver.
Den 18-årige nægtede begge sigtelser i øjeblikket, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *