Masser af medaljer til sjippere
Sjippere-kopi.jpg
Sjipperne fra Måløv Rope Skipping fik masser af medaljer om halsen ved de nyligt overståede mesterskaber. Foto: privatfoto
Sjipning Det blev til en regulær medaljeregn ved Sjællandsmesterskabet og WM kvalifikation til sjipperne fra Måløv.

Resultaterne i denne sæson har været rigtig fine ved de tre store konkurrencer Master, Jydsk Mesterskab og Sjællandsmesterskabet. Hele to hold er udtaget til deltagelse i de åbne rækker ved VM og tre sjippere er udtaget til master.

Sjipperne har gjort det virkelig godt ved Sjællandsmesterskabet, hvor Måløv Rope Skipping Team havde tre hold med i de internationale rækker og et hold i begynderrækkerne. Alle fire hold overraskede positivt og viste fine serier og rigtig gode præstationer i hastighedsdiciplinerne.

Vigga Kruse Partch, Laura Rahbek Pedersen, Line Fromberg og Herdis-Marie Møller Nielsen deltog i den internationale seniorrække, så de konkurrerer mod de dygtigste hold. De fire unge kvinder havde brugt rigtig meget energi på at justere deres serier og holdet fik en sølvmedalje i den samlede konkurrence. Det gør dem til det næstbedste hold på Sjælland.

Holdet fik i alt otte diciplinmedaljer med hjem, og det blev til en guldmedalje for deres 30 sekunders speed- præstation.

Marie Poulsen, Sara Mekis Bach, Alfred Grarup, Josephine Melina Edens og Vera Grarup stillede op som mix-hold. Holdet havde en skadet sjipper, men de fik hurtigt ændret holdopstillingen og det lykkedes at lave nogle veltilrettelagte serier og flotte tricks i freestyleserien, så de fik en samlet sølvmedalje i mixrækken ved Sjællandsmesterskabet.

Emilie Hess, Katrine Ellegaard, Emilie Anna Hansen og Kille Wilken deltog i den internationale række for 12-14 årige.

Holdet har udviklet sig utroligt meget gennem det sidste år og det var fire selvsikre piger, der indtog gulvet og vandt en samlet sølvmedalje ved SM.

Carl-Emil Smith Steensboe, Solveig Berg Seiersen og Ida Eksten deltog i begynderrækken hvor de gjorde en rigtig flot indsats. Holdet fik en sølvmedalje i den samlede konkurrence og vandt fire disciplinmedaljer. Så de yngste sjippere strålede af stolthed ved medaljeoverrækkelsen.

To hold har netop fået at vide, at de er udtaget til at deltage i de åbne rækker i VM, der afholdes i Canada.

Så nu skal Vigga, Laura, Line og Herdis samt Marie, Sara, Alfred, Josefine og Vera, deltage i rækken for 15-17 årige i hold. Desuden er Laura og Alfred kvalificeret til at deltage i Junior master, hvor sjipperne er sole på gulvet, og Emilie skal deltage i rækken for de 12-14 årige.

Måløv Rope Skipping Team er nu i gang med at træne frem mod DM, men inden da afholdes den årlige workshop den 14. marts, hvor alle kan tilmelde sig til en sjov og hård eftermiddag med sjippetove træning for voksne og børn i Måløv Idræts Forening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *