Lokale brydere tog DM-medaljer
Brydere-Mehdi-og-Rauf-copy.jpg
AK DAN’s to fristilsbrydere: Mehdi Najafi med sin bronzemedalje og Rauf Ghaytasi med guldet. Privatfoto.
brydning En guld- og en bronzemedalje blev det til for den lokale værtsklub ved DM i brydning, som blev afholdt lørdag i Ballerup.

Brydeklubben AK DAN fra Ballerup var lørdag værter ved danmarksmesterskaberne for seniorer i græsk-romersk brydning, fristilsbrydning og armbrydning i Balleruphallen. Se billedgalleri: DM i brydning

Over 60 brydere deltog, deriblandt det store brydetalent Rajbek Bisultanov, der på dagen – af Danmarks Brydeforbund – blev kåret som ’årets bryder 2019’ blandt andet på baggrund af at han sidste år vandt guld ved europamesterskaberne.

Der var action og gang i kampene fra start til slut. Klubben blev også i forbindelse med åbningstalen, hædret af Danmarks Brydeforbunds formand Palle Nielsen, da klubben til juni kan fejre 125 års jubilæum og dermed er Danmarks næstældste brydeklub.

Fra AK DAN deltog to brydere i fristilsbrydning og begge endte med medaljer om halsen.

Mehdi Najafi fik en flot bronzemedalje i hans vægtklasse, 79 kilo.

Rauf Ghaytasi gav ikke sine modstandere mange chancer på måtten og kunne stolt stille sig øverst på skamlen og modtage en velfortjent guldmedalje og titlen som dansk mester i vægtklassen 86 kilo.

Ballerup Bladets ungreporter Amanda Dahl var også et smut forbi DM i brydning og har lavet denne lille video derfra:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *