Kunst og mad indtager Grantoftegaard
Grantofte-gårdbutik.jpg
Det kreative par Jakob Kent og Irene Steenberg indtager Grantoftegaards gårdbutik fra april måned. Direktør på Grantoftegaard, Tanja Höper (t.v) glæder sig til samarbejdet. Foto: privatfoto
Rykker ind Efter at have været lukket et stykke tid åbner gårdbutikken på Grantoftegaard igen. Det bliver to lokalt forankrede iværksættere, der tager over.

Grantoftegaard er inde i en stor udvikling, som Ballerup Bladet også tidligere har beskrevet.

Derfor er det også naturligt, at den midlertidigt lukkede gårdbutik nu genåbner til foråret med et nyt koncept.

Der er nemlig indgået lejeaftale med to lokalt forankrede og driftige iværksættere, der fremadrettet skal drive café og butik.

Det er kokken Jakob Kent, der blandt andet ejer cateringfirmaet Landkøkkenet og kunstneren Irene Steenberg, der har atelier og galleri på den gamle Værløse Flyvestation.

De står bag virksomheden Kokken & Kunstneren, hvilket også vil blive navnet på den nye gårdcafé.

Et fælles DNA

”Jeg er virkelig glad for, at vi har fundet hinanden og jeg ser frem til et forrygende samarbejde. Vi har et matchende DNA, når det kommer til økologi, bæredygtighed og ikke mindst social ansvarlighed. Derudover bliver det et helt enestående og unikt udtryk, der sætter rammen for gårdcafeen, når Irenes flotte billedkunst kommer til at udsmykke det rustikke lokale. Det er helt oplagt i den plan vi har om at udvikle os for fremtiden,” siger Tanja Höper, direktør for Grantoftegaard.

Det kreative par er ikke flyttet ind endnu, men regner med, at man kan hilse på dem ved den traditionelle læmmedag den 22. marts. Selve cafeen vil dog først slå dørene op for sæsonen medio april.

Salget af grøntsager, honning og fersk kød vil fortsætte som hidtil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *