Fra 62TWO til Bree
Bree_19-copy.jpg
Bree spillede live i Baltoppen samme aften som de fik overrakt årets talentpris. Foto: Jan Frithjof Stephan
Bandet Bree fik Ballerup Kommunes talentpris og knokler nu for at finde vej rundt i musikbranchen.

Forrige fredag blev årets talentpris overrakt af borgmester Jesper Würtzen til bandet ’Bree’ – et bandnavn som var helt nyt for de fleste.

Til gengæld var medlemmerne af orkestret kendte ansigter for dem, der har fulgt musikprojektet Mere Monitor – eller deltaget ved nogle af de mange kulturarrangementer rundt om i kommunen det sidste årstid.

For Bree er det nye bandnavn for bandet 62TWO. Det ’gamle’ lidt kringlede navn fungerede ikke rigtigt, så når de nu alligevel var i gang med at finpudse deres lyd og image, valgte de også at skifte navn til Bree, der samtidig henviser til bandets karismatiske forsanger Brianne.

Prisen betyder meget

”Vi er virkelig glade og stolte over at have modtaget talentprisen” siger den 22-årige forsanger Brianne Cavagnaro, der har har rødder i USA og har sunget siden hun var seks år gammel.

”Vi bruger al vores fritid på musikken, så det betyder virkelig meget for os, at modtage sådan en stor anerkendelse for vores arbejde. Talentprisen kan forhåbentlig være med til at hjælpe os i den rigtige retning,” tilføjer hun.

Flere numre på vej

De fire unge bandmedlemmer Brianne Cavagnaro, Kian Cavagnaro, Kevin Lauritz og Mikkel Kaiser skriver og indspiller selv al deres musik, og de glæder sig til at komme ud og spille live.

”Vi har brugt rigtig meget tid på, at finde vores lyd og indspille ny musik. Men vi føler faktisk, at vores musik egner sig allerbedst til at blive spillet live, så nu skal vi i gang med at finde vores vej rundt i den her branche og få lagt en masse arbejde i at komme ud og spille live,” siger Brianne og tilføjer, at de har fået rigtig god respons på de livekoncerter, de spillede sidste år, så de glæder sig til at kunne føje endnu flere spillesteder til koncertlisten i år.

Bree arbejder i øjeblikket hårdt på at færdiggøre nogle nye numre, så de kan føje flere til de fire, de udgav i sommer under navnet 62TWO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *