Svømmehallen udvider åbningstiderne
Svømmehal-3.jpg
East Kilbride Badet vil indføre længere åbningstider til sommer, så flere brugere kan få glæde af en tur i baljen.
I 2020 vil East Kilbride Badet holde længere åbent for gæsterne. Det skyldes, at man vil have en bredere brugerprofil.

Der er rigtig mange, som holder af en god svømmetur i svømmehallen efter en lang dag. Men ofte er det svært for folk med arbejde at nå hen i svømmehallen, inden de lukker.

Derfor har kultur- og fritidsudvalget og senest kommunalbestyrelsen besluttet, at East Kilbride Badet fra den 1. august 2020 vil holde længere åbent.

Den nye såkaldte brede brugerprofil betyder, udover en øget åbningstid, at der skal være flere brugere i badet, og at foreninger, der træner og bruger badet, skal have ansvar for at lukke og låse efter sidste træning, efter samme princip som svømmeklubben Triton.

Lang onsdag

Helt konkret betyder det, at der om onsdagen indføres lang åbning fra klokken 6.30 til klokken 20.30, hvor bassinet deles med foreningssvømning på fire af de otte baner.

Samtidig udvides åbningstiden fredag, lørdag og søndag, så der lukkes klokken 16 i stedet for 14, som det er i dag. På hverdagsmorgener og formiddage ændres der ikke på åbningstiden.

Allerede fra 1. januar har folkeskolesvømningen omlagt deres brug af bassinet, så skoleeleverne svømmer på langs i stedet for på tværs af banerne, hvilket, ifølge kultur- og fritidsudvalget, vil være en væsentlig forbedring af mulighederne for at benytte badet for de offentlige brugere.

FAKTABOKS: Nye åbningstider i East Kilbride Badet fra 1. august 2020:

Mandag: 6.30 – 8.00
Tirsdag: 6.30 – 18.00
Onsdag: 6.30 – 20.30
Torsdag: 6.30 – 18.00
Fredag: 6.30 – 16.00
Lørdag: 9.00 – 16.00
Søndag: 8.00 – 16.00

 

 

 

1 kommentar om “Svømmehallen udvider åbningstiderne”

  1. Nina siger:

    Hej 🙂 betyder det, at det “kun er i juli måned” at der først åbnes kl. 8 om morgenen? – at der åbnes kl. 6.30 fra den 1. august selv om skolerne fortsat holder sommerferie?

    Åbningstiden kl. 8,00 om sommeren betyder jo i hvert fald, at dem der arbejder med almindelige kontortider, ikke kan nå det andet end om onsdagen. Det er jo langt fra alle, der holder sommerferie i hele skolesommerferien. Hvis man virkelig vil have en “bredere brugerprofil” ville det nok være en god idë at genoverveje den sommeråbningstid – børnefamilierne – som jeg selv – kommer ikke derned alligevel i denne sommer, da der ikke er legemulighed for børnene…

    jeg ved, at mange ældre også langt heller ville svømme som de plejer kl. 6.30 om morgenen… Det virker ikke helt gennemtænkt, men der kan selvfølgelig være en naturlig forklaring på det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *