Politi uge 4
Politiet-til-indbrud_foto_Rigspolitiet-1.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Overså modkørende

En politipatrulje kørte onsdag den 22. januar klokken 21.25 til en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Hold-an Vej i Ballerup. En 33-årig kvindelig bilist skulle foretage et venstresving i et kryds, hvor hun overså en modkørende 45-årig kvindelig bilist, hvorfor der skete et sammenstød. Ingen kom til skade under uheldet, og den 33-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet hun ikke havde overholdt sin vigepligt. Hun erkendte.

Indbrud i villaer

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket torsdag den 23. januar mellem klokken 17 og klokken 19.35 på Humlevang i Skovlunde. Et vindue var brudt op, og personlige effekter samt en højtaler var stjålet.

Dagen efter fik politiet endnu en anmeldelse om et villaindbrud, denne gang på Præstevænget i Ballerup, hvor der havde været ubudne gæster i perioden fredag den 24. januar klokken 00.00 og lørdag den 25. januar klokken 10.00. En rude var knust, og et vidne havde set en to mænd i en VW transporter varebil, der havde holdt over for villaen.

Fredag den 24. januar mellem klokken 16.00 og 20.20 havde der også været indbrud i en villa på Gavlbakken i Herlev. Et vindue var brudt op, og diverse kontanter samt smykker var stjålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *