Politi uge 2
Politiets-stopskilt_foto_Rigspolitiet.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Dømt for falsk lægeerklæring

En 25-årig mand fra Ballerup blev i sidste uge idømt 30 dages betinget fængsel og 40 tiers samfundstjeneste for dokumentfalsk.

Den unge mand havde sygemeldt sig til sin afsluttende eksamen på universitetet og havde afleveret en forfalsket lægeerklæring. Han blev dog afsløret og tilstod, at han havde forsøgt at snyde.

 

Kødtyv i Ballerup Centret

Onsdag den 8. januar klokken 17.54 rykkede en politipatrulje ud til en anmeldelse om et butikstyveri fra supermarked i Ballerup Centret.

En centervagt havde tilbageholdt en 29-årig mand, der havde stjålet flere pakker kød fra butikken. Betjentene sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte i øjeblikket.

 

Spritkørsel i Ballerup

En politipatrulje kørte søndag den 12. januar klokken 01.43 til en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Baltorpvej i Ballerup.

Et vidne havde set en 28-årig mand påkøre flere biler på en parkeringsplads, hvorfor politiet blev kontaktet. Patruljen standsede ham og skønnede ham alkoholpåvirket. Manden blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han nægtede.

 

Narkokørsel i Ballerup

Lørdag den 11. januar klokken 05 standsede en politipatrulje en 33-årig mandlig bilist på Ballerup Boulevard i Ballerup. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *