Orienteringsløb for hele familien
Løb Lidt over 100 løbere fandt forrige søndag vej til Ballerup Orienteringsklubs åbne orienteringsløb i Lille Hareskov.

Klientellet var alt fra nybegyndere til løbere fra forskellige orienteringsklubber i området.

Det var anden afdeling af klubbens Vinter OL, som er en serie træningsløb forud for sæsonen. Der løbes på tid, så folk knokler som bæster for at gøre det så godt som muligt. Der var fire baner lige fra let til svær, og der var banevindere fra både Farum OK, Allerød OK og Ballerup OK.

Efter vel overstået dåd bød klubben på kaffe, the, varm kakao og hjemmebagt kage, så der blev hygget til op over begge ører.

Vinter OL fortsætter til langt ind i februar og er åbent for alle. Næste løb er allerede nu på lørdag den 25. januar. Det er et såkaldt sprintløb, hvor løberne bliver sendt rundt i Veksø på helt nye orienteringskort.

Hvis man kan lide at få pulsen op og formen i top efter julens kulinariske strabadser, så må dette løb og ikke mindst den stejle bakke i Veksø lige være sagen.

Har man ikke prøvet orienteringsløb før, fortæller instruktører fra klubben om, hvad det går ud på, mellem klokken 11.30 og 12.00. Der er fri start mellem klokken 12.00 og 12.45.

Løbet starter og slutter på den grønne kile ved Brøndmosen for enden af Slotgyden, hvor også stævnepladsen er. Fra Frederikssundsvej viser en rød-hvid orienteringstrekant vej. Der er lette og svære baner, distancer på 3,5 til 6 kilometer, og der er mulighed for elektronisk tidstagning.

Tilmelding senest to dage før løbet på Ballerup-ok.dk under overskriften ’Vinter-OL’, hvor der er flere oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *