Landets bedste Føtex ligger i Ballerup
Føtex-2-kopi.jpg
Glade medarbejdere fra Føtex i Lautrupcentret med beviset på den store hæder som årets bedste føtex-butik.
Efter to år i Hillerød er trofæet nu kommet til Ballerup. Føtex Lautrupcentret er nemlig blevet kåret som ’årets butik’.

Hvert år kåres Danmarks bedste Føtexbutik, som henover et kalenderår dyster i føtexmesterskabet. Her er butikkerne løbende blevet bedømt indenfor forskellige kategorier såsom fremtoning, resultater og kundetilfredshed. Samtidig har butikkerne løbende fået meldte og uanmeldte besøg, der også tæller med i det samlede regnskab.

Pokalen er de sidste to år blevet kørt til Føtex Hillerød, men nu har trofæet fået ny ejermand. Føtex i Lautrupcentret ved Ballerup er nemlig vinder af årets interne konkurrence og kan fortjent lade sig hylde som Danmarks bedste Føtex 2019.

Kundeaktiviteter og fast lederteam

Begrundelsen er blandt andet, at varehuschef, Mark Rosentkratz Stæhr, og hans medarbejdere i løbet af 2019 har vist deres værd.

”Ved enhver given lejlighed og højtid har butikken lavet et hav af forskellige kundeaktiviteter, der har skabt en god energi i butikken. Derudover er der også blevet arbejdet med de såkaldte ’ja-tak’-tilbud, som kunderne har taget rigtig godt imod,” hedder det blandt andet i begrundelsen.

Butikken har haft det samme lederteam gennem flere år, og det har smittet positivt af blandt medarbejderne.

Andenpladsen for bedste Føtexbutik i 2019 har føtex Hasseris i Aalborg sat sig på, mens Føtex Food i Ceres byen i hjertet af Aarhus indtager tredjepladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *