Ulvene nedlagde bjørnene i Århus
Wolfpack-copy-4.jpg
Wolfpackspillerne blev skiftet flittigt ud og rotationen gjorde holdet godt i søndags kamp i Århus. Foto: privatfoto
Basketball Fantastisk flot sejr til Wolfpack i weekenden, hvor de besøgte og nedlagde topholdet Bakken Bears i Århus.

Wolfpack tog den lange tur vestpå søndag eftermiddag for at møde Bakken Bears. Århus-holdet er kendt af alle og var også ubesejret, inden søndagens møde i Basketligaen.

Det var gæsterne fra Wolfpack, der begyndte kampen bedst og var mest dynamiske. Bjørnene hentede dog forspringet i starten af perioden, der endte på 20-22.

Derefter tog bjørnenes store spillere fat og havde meget dominans i feltet, specielt Michel Diouf fra Senegal fyldte i feltet. Fra Wolfpack blev der skiftet flittigt ud og alle spillere havde set gulvet i en god fordeling af spilletid. Halvlegen sagde 49-43

Holdt hovedet koldt

Det var som om at den ekstra rotation af spilletid gjorde holdet godt, Wolfpack kom ud og sad på spillet over hele linien.

Viktor Lorentzen, Andreas Meilby og Javion Blake var virkelig med til at gøre det svært for modstandernes store spillere med hurtigt spil – og trods højden fik de sat sig på reboundspillet. Perioden blev vundet 20-32.

Den gode tredje periode gav en føring på seks point inden fjerde periode. Bjørnene kom ud af perioden med et fysisk aftryk, men Wolfpack var kommet i gang og Mathias Seilund tog nu også fra med rebounds og vigtige scoringer.

Mod enden blev der lavet mange fejl af det hårdtkæmpende Århus-mandskab, der ville tilbage i kampen, men Wolfpack holdt hovedet koldt og kunne tage en stor skalp i det jyske med en sejr på 99-96.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *