U12 Nytårsstævne i Topdanmark Hallen
fodbold I dagene 28. til 30. december holder BSF nytårsstævne for U12-spillere i Topdanmark Hallen.

Der er lagt op til nogle spændende dage med masser af god fodbold mellem jul og nytår. I dagene 28.-30. december skal 16 stærke drengehold – heraf to fra Sverige og et fra Jylland – dyste i BSF’s Nytårsstævne for U12-spillere i Topdanmark Hallen.

BSF stiller med U12 Talentholdet, som igennem året har leveret det ene gode resultat efter det andet, og det bliver spændende at følge, om de kan gå hele vejen og snuppe pokalen på hjemmebanen i Ballerup.

Udover en masse god fodbold, er der mulighed for at købe mad, nyde en kop kaffe med lækkert hjemmebag og deltage i et lotteri med mange flotte præmier.

Det er forældre og ledere bag U12 Talentholdet, som arrangerer stævnet og som passer madboder, lotteri mv., og man håber, at rigtig mange vil lægge deres vej forbi stævnet, da alt overskud herfra går til gavn for den videre udvikling af klubbens talentfulde U12-drenge.

Så skal man have et afbræk fra den stressende tid mellem jul og nytår er man meget velkommen til at kigge forbi og se noget god fodbold i Topdanmark Hallen.

Man kan læse mere om nytårsstævnet på www.procup.se/cup/33080.htm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *