Sejr til Wolfpack i basketgyser
wolfpack1-copy.jpg
Der var mange flotte scoringer fra Wolfpacks mandskab i søndagens kamp mod århusianske EBAA. Foto: privatfoto
Basketball Wolfpack kom bedst fra start, men var lige ved at miste grebet mod slutningen af kampen. Dog lykkedes det at vinde over EBAA med et enkelt point; 100-99.

Wolfpack og EBAA’s kampe er altid tætte og velspillede, det er to hold der står godt til hinanden og til søndagens kamp kom begge med gode resultater i bagagen.

Det var Wolfpack, der lagde bedst ud og med et solidt tag i forsvaret, hvor der reboundes og løbes hurtigt på boldovertagelserne – især Mathias Seilund er brandvarm med hele 12 point. Første periode ender 27-19.

I anden periode fortsatte det flotte Wolfpack-spil, hvor specielt Viktor Lorentzen og Mathias Kelly gjorde det godt. 28-20 og en halvlegsføring til Wolfpack på 55-39

I tredje periode fik EBAA bedre fat, begge hold tillod mange point, hvor specielt Wolfpack blev tildelt mange fejlkald, der sendte EBAA på linien og fik bremset flowet i spillet. Specielt Keane Thomann, der sluttede kampen med 22 point, fik sat flotte trepointsscoringer og afsluttet vigtige scoringer. 27-33 .

Man fornemmede at kampen var ved at tippe, EBAA havde momentum og ramte mange svære skud. Mod slutningen af kampen ramte Anton Harboe, Keane Thomann og Liam Churchill store skud, der bragte EBAA helt tæt på. Men hjemvendte Chanan Colman trak vigtige fejl og viste at han var cool fra straffe. Med fire sikre straffescoringer sikredes sejren på 100-99, og Wolfpack tog en tæt sejr over Århusmandskabet.

Wolfpack kan dermed slutte året af med et ganske fornuftigt regnskab, hvor mange unge spillere har været i kamp.

Det er blevet til syv sejre i 13 kampe, med to sejre over Pro A-holdene Bakken Bears og Svendborg Rabbits.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *