Sådan kan du forkæle dig selv
ballerupbladet.dk-eroti.dk_.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Du har sikkert hørt før, at det er vigtigt at forkæle sig selv. Det er ikke så underligt, for det er nemlig rigtig vigtigt.

Hvis du har en hverdag, der er fuld af arbejde og praktiske gøremål derhjemme, er det vigtigt at trække stikket en gang imellem. Du føler måske ikke, at du har tid til at slappe af, men i virkeligheden handler det blot om den helt rette prioritering af din tid.

Hold en spadag for dig selv
Hvis du er vild med den helt klassiske form for selvforkælelse i form af varme bade, ansigtsmasker, fodbade m.m., skal du holde en spadag for dig selv, hvor du kan give den gas med al den slags. Det er en rigtig effektiv måde at slappe af på, så find badesaltet og din favorithårmaske frem fra gemmerne.

Shop nyt sexlegetøj
Der er også mange, der ser det som selvforkælelse, når de shopper nye ting til sig selv. Du shopper garanteret tøj, sko eller boligartikler somme tider, men shopper du nogensinde nyt sexlegetøj? Du kan få en masse tid til at gå med bare at kigge på alt hvad der findes på markedet. Men når først du finder frem til det, som du gerne vil have, kan du også få en masse tid til at gå med det, når det først kommer frem.

Lav ingenting
Selvom det kan lyde lidt fjollet, kan der også være noget virkelig afslappende over bare at sætte noget tid af til at lave ingenting. Hvis ikke du har noget bestemt på programmet, kan du lave lige det, du vil. Det er også at forkæle sig selv. Det handler om, at du skal give dig selv lov til at trække stikket. Det går ikke, at du på sådan en dag alligevel tænker på en hel masse og stresser over alt det, som du ikke får lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *