Lady Marmalade Band i Baghuset
Lady-Marmalade-Band-copy.jpg
Der er dansevenlig livemusik med det lokale pop- og rockband Lady Marmalade Band i morgen aften.

Fredag aften den 6. december kan man fortsætte firmajulefrokosten i spillestedet Baghuset eller bare komme og få en hyggelig aften sammen med gode venner eller familien til dansevenlig livemusik med det lokale pop- og rockband Lady Marmalade Band.

Orkestret spiller iørefaldende pop, rock, funk og disco-covernumre, så der er noget for enhver smag.

Lady Marmalade Band, som har huseret i Ballerup og omegn i mange år, består af Liana Wolfsberg, som med sin energiske sang lægger op til en varm aften i selskab med bandets øvrige musikere; Søren Thomsen på trompet og Jørgen Skytte Jensen på tenorsax samt en rytmegruppe bestående af Iain Schmidt (guitar), Steen Lydeking Andersen (keyboard), Ivan Tønder (bas) og Bjarne Aaberg (trommer).

Hvis man kommer som selskab, kan bord kan reserveres på mail: LadyMarmaladeBand@gmail.com. Baghuset åbner klokken 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *