Historisk cykelløb i superarenaen
cykelløb-2-copy.jpg
Danmarksmesteren Michael Mørkøv er med på cyklen, når et helt nyt 3-dages løb skydes i gang i Ballerup Super Arena. Foto: privatfoto
Cykling Der bliver ikke noget københavnsk 6-dagesløb i Ballerup i 2020.

Til gengæld afholder cykelklubben DBC (Dansk Bicycle Club) den 7. til 9. februar et internationalt 3-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Løbet skal køres efter 6-dageskonceptet med et samlet klassement over tre dage. Der skal køres for herre- og dame elite, et talentløb, sprint samt et løb for Mini-ryttere. Tre intense dage pakket med underholdende cykelløb.

“Hos DBC arbejder vi hver dag for at fremme banesporten i Danmark. Derfor synes vi også, at der er brug for et stort event i Ballerup Super Arena som afslutning på banesæsonen. Vi håber virkelig at tilskuere og sponsorer vil bakke op vores nye projekt, så det kan udvikle sig til en fast årlig begivenhed,” siger DBCs formand Bjarne Kratholm.

Der er allerede lavet en aftale om, at den danske mester Michael Mørkøv deltager.

“Jeg er stolt over at være medlem af en klub, der kan arrangere så flotte cykelstævner, og håber virkelig på opbakning fra sponsorer og tilskuere,” lyder det fra Michael Mørkøv.

DBC er Danmarks ældste og største cykelklub med tæt på 1000 medlemmer.

Billetsalget til 3-dagesløbet foregår via www.billetsalg.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *