Festlig nytårskoncert i Skovlunde Kirke
nytårskoncert-1.jpg
Sopranen Margaux de Valensart er blandt de musikalske indslag ved Skovlunde Kirkes nytårskoncert.
2020 bliver skudt godt i gang med en festlig nytårskoncert på lørdag.

Der er lagt op til et festfyrværkeri af en nytårskoncert, når sopranen Margaux de Valensart, barytonen Vlad Alexandru Robu og pianist Berit Johansen Tange giver koncert i Skovlunde Kirke lørdag den 4. januar klokken 19.

Repertoiret bliver en blanding af operaarier og duetter samt nogle solostykker for klaver.

Margaux de Valensart er født og opvokset i Belgien, men er i dag bosat i København. Hun er blandt andet uddannet ved Operaakademiet på Det Kongelige Teater, og i indeværende sæson er hun blevet medlem af teatrets solistensemble. Aktuelt spiller hun med som Frasquita i Carmen, og senere i 2020 er hun med i både Mozarts Idomeneo og Poul Ruders The Handmaid’s Tale.

Vlad Alexandru Robu er født i Bukarest, Rumænien, men har boet i Danmark siden 2011. Han har studeret på Det Danske Musikkonservatorium, og i 2009 debuterede han på den nationale opera, Ion Dacian, i Bukarest. Vlad Alexandru Robu optræder over hele Europa.

Med som akkompagnatør er den rutinerede Berit Johansen Tange. Hun har en omfattende koncertvirksomhed bag sig, og hendes indspilning af Rued Langgaards klaverværker blev i 2005 nomineret til Danish Music Award.

De tre musikere lover en koncert, der skyder det nye år godt i gang musikalsk – sjovt, rørende og festligt. Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *