BSF holder ferie efter godkendt sæson
BSF-senior.jpg
BSF’s herreseniorhold ligger godt til i tabellen i Danmarksserien og holder nu juleferie og forbereder sig på en hektisk forårssæson. Foto: Iben Bagge, BSF
fodbold BSFs Danmarksseriehold er nu gået på juleferie ovenpå en mere end godkendt efterårssæson.

BSFs Danmarksseriehold er nu gået på juleferie ovenpå en mere end godkendt efterårssæson.

Kun Fremad Valby har drillet i dette efterår, hvor det er blevet til to nederlag. Der er dog stadig en revanchekamp til gode i foråret. Alle de andre hold i puljen er der taget points fra og mod puljens tophold fra KFUM BK, Roskilde, er det blevet til to uafgjorte kampe.

Holdet har været igennem lidt af en udvikling, siden det nye trænerteam, Anders Mikkelsen og Christian Jørgensen, kom til efter sommerpausen.

Holdets anfører, Mads Randrup, har, også overfor det nye trænerteam, bevist, at han er den helt rigtige til posten som holdets kaptajn.

Truppen har fået tilgang af fire førsteårs ynglingespillere, der rykkede direkte fra U17 Øst 1 op i Danmarksserien. De fire spillere har vist, at de godt kan gøre sig i førsteholdstruppen og det bliver spændende at følge deres udvikling på holdet.

Holdet ligger lige nu nummer tre i pulje 1 – den bedste placering siden sæsonen 2010/2011, hvor holdet spillede i 2. division.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *