BMS Herlev sætter pokalrekord
Wolfpack-ungdom.jpg
BMS Herlevs U19 herrehold kvalificerede sig tirsdag til pokalfinalen og dermed har klubben ikke færre end seks hold med i pokalfinalerne for ungdomshold.
basketball BMS Herlev har igen i år sat ny rekord i dansk ungdomsbasket. Klubben har nemlig fået et rekordstort antal hold med i pokalfinalerne.

Sidste sæson satte klubben rekord med hele fem hold i ungdomspokalfinalerne. Men i år er det blevet til ikke færre end seks hold.

Der spilles pokalturnering i dansk basket for piger og drenge i aldersgrupperne U13, U15, U17 og U19. Altså otte finaler i alt, hvoraf BMS Herlev altså var i de fem. En helt uhørt rekord, der dog blevet slået tirsdag aften, hvor BMS Herlev U19 herre vandt semifinalen og dermed som det sjette hold i år fra BMS Herlev kvalificerede sig til pokalfinalen.

Det betyder, at når der lørdag den 11. januar spilles pokalfinaler i dansk basket, er BMS Herlev med i seks ud af de otte finaler. Det er U13 piger, U15 piger, U17 drenge, U17 piger, U19 drenge og U19 piger, der alle har kvalificeret sig til finalen.

Det er et resultat af mange års målrettet talentarbejde i klubben, hvor fokus blandt andet har været at få de bedste trænere til de yngste hold, for på den måde at bygge holdene ordentligt op fra start.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *