Bliver der penge til Bydelsmødrene næster år?
Debat Kære Borgmester. For nøjagtig et år siden lykønskede du 15 frivillige og nyuddannede kvinder, der vil give al deres fritid og ressourcer til integrationsindsatsen i kommunen.

De og deres projektleder har knoklet med flere og nye indsatser i alle bydele. Vi er mange, der har bakket op.

Men desværre er der ikke kommet svar på tildeling af kommunale midler til 2020, akkurat som i november årene forud. Der er skrevet og sendt utallige evalueringer og ansøgninger afsted til flere relevante indstanser. Vi ved, pengene er der, de venter på – ja den eller de rette formuleringer? Vi fatter det ikke.

Landsforeningen for Bydelsmødre bliver hyldet af politikere og har senest fået en pris af kronprinsparret.

De lokale grupper af Bydelsmødre er aktive i snart sagt alle dele af landet. Her skaber kvinder netværk og bygger bro til isolerede kvinder på deres eget sprog. Det er en kæmpe støtte til det etablerede kommunale system.

I Ballerup Kommune har vi gået forrest med uddannelse af flere hold siden 2012 med stor anerkendelse fra borgere og ansatte. Dette takket være vores ihærdige projektleder.

Det vil smerte os umådeligt, hvis det ikke lykkes af finde midler til at fortsætte et vigtigt og udfordrende frivilligt arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *